Saçları Beyazlayanlara Müjde!

ÖZÜNDE, Japonya’daki nehir kenarlarında yetişen nadide bir bitki olan Wasabia bulunan bitkisel anti-beyazlık ürünü, özellikle saçlarını boyamayı sevmeyen ve genç görünmek isteyen orta yaştaki erkeklerin gözdesi oldu. 
 
İngiliz araştırmacılar tarafından keşfedilen ve saçları 28 günde kendi rengine çeviren, yüksek oranda B5 vitamin değerine sahip bitkisel karışım, Türkiye’de 6 ayda 3 milyon satış rakamına ulaştı.
Ürünü Türkiye’de satışa sunan Norma Medikal ve İnternet Hizmetleri firmasının Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Ümit Onat, bu bitkinin saç diplerindeki kan basıncını artırarak, saça rengini veren pigmentlerin tekrar canlanmasını sağladığını dile getirdi.
Aynı zamanda turpgiller topluluğunda yer alan bir bitki türü olan ‘’Wasabia’’nın turpgiller içerisinde en yüksek B5 vitamini değerine sahip olan tek bitki olduğuna dikkati çeken Onat, yüksek orandaki B5 vitamininin saç köklerinde yoğun olarak uyarı gerçekleştirdiğini, bu sayede saçların kısa sürede kendi doğal rengine döndüğünü söyledi. 

Onat, saçlarda anti-beyazlık olarak nitelendirilen bu ürünün, saç boyası değil, şampuan ve spreyden oluştuğunu belirterek, şu bilgileri verdi: ‘’Normal şampuan yerine bu şampuanının kullanılması ve ek olarak sprey sıkılması saç rengini geri getirmek için yeterli. Avrupa normlarında üretilen Grey Away’in ham maddesi ABD Gıda ve İlaç Dairesinden (FDA) onaylı. İçeriğinde kurşun, paraben ve asetat bulunmuyor.
 
-star
Ekle

0 yorum:

 

Kadınca Güzellik Copyright © 2012 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities