Göbek Eriten 6 Yiyecek

Göbeğiniz mi var? Hiç dert etmeyin! Çünkü bu 6 yiyecek göbek eritiyor...


Hangi sebeple olursa olsun kış aylarında insanlar biraz kilo alır ve o kiloları yaza doğru vermeye çalışır. Siz yaza girmeden aldığınız kiloları verebilirsiniz.


MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve, vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.


YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir. Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.


ÇİLEK: Bu meyveler antioksidan içerir. Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlarlar. Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.


YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar. Ayrıca yağları da eritir.


TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar. Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.


TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar. Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.
 
-habervitrini
Ekle

0 yorum:

 

Kadınca Güzellik Copyright © 2012 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities