Zayıf Görünmenin İpuçları

Kıyafet hileleriyle daha zayıf ve daha zarif görünmek sizin elinizde, yeterki doğru kombinasyon yapın…



Kadınlar takıntı haline getirdikleri taraflarını (ki asla bir kusur değildir!) gizli ayrıntılarla yok edebilirler. Kıyafet hileleriyle daha zayıf ve daha zarif görünmek elinizde, yeterki doğru kombinasyon yapın…

İşte zayıf görünmenin ipuçları:

*Kilo sorununuz var diye kendinizi koyu renklere mahkum etmeyin.Kilonuzun ağırlıklı olduğu bölgede koyu rengi, canlı bir renkle kombine edin.Geniş kalçalarınız varsa üst kıyafetiniz parlak renk olsun.

*Üst bölgesi kilolu kadınlar kayık yaka yerine (v) yakayı tercih etsin. Enine çizgili, beyaz ve iri desenli bluzlardan kaçının; boyuna çizgili kıyafatlerden yana olun.Asimetrik çizgiler de zayıf görünmede çok etkili.

*Büyük aksesuarlar ve boyna sarılar fularlar gözü yanıltarak vÜcudunuzu olduğumuzdan ince gösterir.Büyük kolyeler takarak hem sezon modasını takip etmiş hem de zayıf görünmüş olacaksınız.

*Tercihiniz dökümlü bir etek ve şık bir şalvarsa bunu üzerinize belden oturan bir ceketle birleştirin.

*Basen bölgesi geniş kadınlar için kalçayı saran dar pantolanlardan ziyade boru paça pantolonlar; etekte ise kloş yada dar etekler ideal.

*Burnu kapalı ayakkabılar ayaklarınızı daha küçük gösterir.Dolgu topuk ise bacakları kalın gösterir.İnce topuklu ayakkabı ince ve zarif bir duruş sergiler.

*Koyu renk makyaj tıpkı kıyafette olduğu gibi suratınızı inceltir.

*Saç ne kadar kabarıksa yüzü o kadar küçük görünür.Perçemde yanlardan düz fön yüzü ince gösterirken; tepeden toplanmış atkuyruğu suratınızı sivrileştirir zayıf görünmenize yardımcı
olur.

*Göbekli ve beli kalın kadınlar göbek ortasından pantolon tercih etsinler.Yüksek ya da düşük bel pantolondan kaçınsınlar.

*Sert kumaşlardan uzak durun. Yumuşak, hafif ve vücudunuzda kayan kumaşı tercih edin. Böylelikle vücudun genel hatlarını kapatın.

(yazete)
Ekle

3 yorum:

 

Kadınca Güzellik Copyright © 2012 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities