Türk Erkeğinin İstekleri

Bir internet sitesinin üyeleri arasından 268 bin bekar erkeğin katıldığı anketin sonucuna göre Türk erkeğinin bir kadında neler istediğinin sonuçları bir hayli ilginç. İşte Türk erkeğinin istekleri:

* Bir tercih yapmaları istendiğinde ise, birinci sırada kadının bakımlı olması, ikinci sırada  eğitimli ve zeki  olması geliyor. Güzellik ise üçüncü sırada.

* Hiç evlenmemiş erkekler güzellikten çok kendine güveni olan ve bakımlı kadınlardan etkileniyor.

Annesine benzerse çok mutlu oluyor
* Ankete katılan erkekler, ailelerin anlaşabilmesi konusunda “Olmasa da olur” diyorlar.
* “İlişkinin ilerleyen dönemlerinde, eş adayınızın annenize ne kadar çok benzediğini fark ederseniz ne düşünürsünüz?” sorusuna ise yüzde 98 bu durumun kendilerini çok mutlu edeceği şeklinde yanıt veriyor!
* Erkeklerin “Anneniz eş adayınızı hiç sevmese de evlenir misiniz?” sorusuna verdikleri yanıt ise yüzde 98 ile “Evet”.

Para mevzuları
* 29-36 yaş arası erkeklerin yüzde 76’sı eşinin kendisinden daha çok kazanmasının sorun yaratmayacağını belirtiyor. 37-55 yaş arası yüzde 68’lik bir kesim ise kendisi ile eşit kazanca sahip biriyle evlenmenin daha uyumlu bir ilişki sağlayacağı yönünde görüş belirtiyor.

İlk buluşma!
*Ankete katılan erkeklerinin yüzde 56’sı ilk buluşmanın karşılarındaki kadının hayatlarının kadını olup olamayacağı yönünde bir fikir vereceği görüşündeler.
* Erkekler için ilk buluşmanın ikinci buluşmaya dönüşmesinde etkili olan  konular önem sırasına göre şöyle: Eş adayının kendisine çekici gelmesi, iyi bir dinleyici olması, hoş sohbet olması ancak gereksiz yere çok konuşmaması.

Doğal ama çekici
* Erkekler bir kadında istedikleri   özellikler: Doğal ama çekici; sıcakkanlı ve sevecen; ilgili ama kıskanç olmayan; bağımsız ama dominant olmayan.

-habertürk
Ekle

1 yorum:

 

Kadınca Güzellik Copyright © 2012 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities